Koffiekeuzes nl reviews

Als u op zoek bent om te weten over de Koffiekeuzes nl reviews, dan bent u geland op de juiste plaats. Met de laatste informatie over de bijzonderheden van de website en feedback van klanten, laten we eens kijken hoe we kunnen vertrouwen op deze website.

In de afgelopen tijd is er veel controverse geweest over deze online winkel uit Nederland. Maar, wilt u weten of het waar is of niet? Blijf dan de volgende gedeelten lezen; wij hebben alle informatie voor u op een rijtje gezet.

Wat is koffiekeuzes?

Het is een virtuele winkel verkopen koffiezetapparaten. Ze verkopen niet van hun website, maar van hun Facebook-pagina. Ze hebben gebruik gemaakt van alle informatie en foto’s met betrekking tot koffiezetapparaten door het kopiëren van de webpagina’s en het plaatsen van hen op Facebook.

Om de aandacht van de klant te trekken, geven ze enkele lokkertjes. Het zijn niets anders dan positieve reacties in de post die zeggen dat ze tevreden zijn met het product en hield van het koffieproduct te krijgen voor een lage prijs. Een ander ding is dat ze zeggen dat ze mollie betalingen, die zeer vertrouwd zijn door hun klanten en beschouwd als een legale mogelijk te maken.

Door het overwegen van deze twee feiten, mensen geloven dat ze juist zijn, en sommige hebben al besteld. Dus, we moeten Koffiekeuzes nl reviews zien om de waarheid te weten.

Specificaties

– Url waar u de website kunt bereiken: https://koffiekeuzes.nl/.

Advertisements

– Contact nummer: +31634567987

– Contactadres: Westerstraat 10, 3016DH, Rotterdam, Nederland.

– E-mailadres: labdv.ecom@gmail.com

– Betalingen: De enige betaalwijze die wordt geaccepteerd is mollie betalingen.

– Verzending: Ze verzenden met hun eigen transport, en de informatie wordt vertrouwelijk gehouden.

Er is niet veel informatie beschikbaar anders dan dit.

Advertisements

Voordelen

– De foto’s die ze van het koffiezetapparaat laten zien zijn aantrekkelijk.

We konden geen andere voordelen vinden dan dit.

Nadelen

– Ze verkopen niet via hun website.

– Het contactnummer is ongeldig.

Advertisements

– Er zijn geen kortingen of coupon codes beschikbaar.

– Verzendstrategieën worden geheim gehouden.

Om te zien of dit betrouwbaar is of niet, moeten we koffiekeuzes nl reviews bekijken.

Is koffiekeuzes.nl legitiem?

Allereerst is de website niet bereikbaar. De server is al zo veel dagen down.

Ze hebben wel social media aanwezigheid, maar alleen een Facebook pagina.

De geregistreerde vertrouwensscore is mager, namelijk slechts 0,7/5.

Advertisements

Deze dingen tonen aan dat de website verdacht is. We kunnen de juistheid bevestigen door naar de beoordelingen te kijken.

Wat zijn Koffiekeuzes nl reviews?

Er zijn een heleboel beoordelingen van klanten beschikbaar op het web. Laten we eens kijken hoe goed ze over koffiekeuzes zeggen.

Nick zegt: “Ik bestelde de koffiemachine door het zien van hun herhaalde berichten in mijn Facebook Feed. Ik was gevleid door de lage prijs, dus ik dacht niet na of het legitiem was of niet. Het resultaat was dat ik een machine kreeg die in mijn vuilnisbak zou moeten liggen. Ik heb geprobeerd om contact op te nemen met het bedrijf, maar er is geen manier om ze te bereiken. Ik schrijf deze recensie zodat een paar misschien geen cent verliezen zoals ik.”

Rim deelt: “Ik heb meteen melding gemaakt als merkeigenaar en contact gezocht met andere mensen, maar helaas is Facebook een “los” bedrijf. Gelukkig heb ik het pakket ontvangen, maar ontdekte dat er stukken afvalpapier in de doos zaten. Maar helaas, we zijn vooral afhankelijk van de acties van Facebook en de informatie die zij zullen verstrekken. Het is de reden dat ik in hun pull ben getrapt.”

Zoals, er zijn verschillende reacties. Allemaal zeggen ze dat hun Facebook marketing volledig frauduleus is. Ze raden iedereen sterk aan om niets te kopen van dergelijke bedrijven, waar ze niet eens een website hebben om producten te tonen.

Conclusie

We hebben gezien dat koffiekeuzes volledig gefaald heeft in onze legitimiteitscontrole. Ook Koffiekeuzes nl reviews suggereren verblijf van dit bedrijf, evenals hun nep sociale media berichten. Kortom, deze onderneming is niet betrouwbaar.

ParametersYes/No
Social Media PresenceYes
Trust score0.7/5
Customer reviewsYes
SSL encryptionYes

Heeft u enige ervaring met deze, deel met ons in de commentaar sectie hieronder.

Advertisements

Leave a Comment